во

Фаќа Бил Гејтс златна рипка и таа му вели…

Реклама

Фаќа Бил Гејтс златна рипка и таа му вели:

  • Те молам, врати ме назад во водата. Бил ја фрла назад рибата, а рибата му вели:
  • Еј, Бил, а желбите? На тоа Бил и’ одговара:
  • Добро, ајде, кажи што сакаш?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој цариник умрел и правец кај Св. Петар…

Еден човек прашува новинар…