во ,

Фотоалбум на баба VS. Фотоалбум на внуката

Фотоалбум на баба:
1938г. – тргнува на школа (1 слика)
1949г. – завршува школа (2 слики)
1957г. – завршува факултет (1 слика)
1962г. – свадба (1 слика)

Фотоалбум на внуката:
19:38ч. – оди на кафе (29 слики)
19:43ч. – јаде палачинки (13 слики)
19:59ч. – гледаа и на кафе (41 слики)
20:01ч. – фоф ВеЦе-то (123 слики)
20:09ч. – Излиза од ВеЦеТо и се слика сос другарка (56 слики)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца рибари ловат риби во реката. Единиот фаќа златна рипка и таа му предлага да му даде подарок…

Мами*ето негово, се прави паметен! Да го запреме ли?!