во ,

Французин, Шпанец и Србин во рајот се прашуваат меѓусебно како завршиле овде…

Реклама

Французин, Шпанец и Србин во рајот се прашуваат меѓусебно како завршиле овде.

Французинот вели:

– Мене татко ми ми купи Мерцедес и се удрив во ѕид со 100 на час и умрев.

Шпанецот вели:

– Мене татко ми ми купи Ферари и се удрив во ѕид со 180 на час и умрев.

А Србинот вели:

– Мене мајка ми ми купи Југо и сите умревме од глад.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Пати генетиката извлече магија на која би и завидувале дури и кумовите самовили

Младоженецот го прашува попот колку треба да плати за венчавката…