во ,

Фрет сте са тука… туку дај да видиме фоф Багажнико ка си сос зимската опрема!

Сопираа полицијата некуј човек сос кола, арно ама са били 5 души фоф неа…

-И полицаецо вика:


-Фрет сте са тука… туку дај да видиме фоф Багажнико ка си сос зимската опрема!!!

И отвара баче багажнико и куга има шо да се види!!! Легнал човек фоф него и полицаецо го пита..

-Е това ле е бре зимска опрема???

-Амммм дека заглавим че спадне да бута…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Цветко: Ананас е јужно овошје…

На судо фоф Берово тужитело го вика првие сведок, една баба околу 80 години…