во ,

Хасо работел на прекуокеански брод…

Реклама

Хасо работел на прекуокеански брод. Еден ден, додека пловеа низ широките, сини пространства на Тихиот океан, тој задишано дотрча од потпалубата до командниот мост и му вели на капетанот:

– Капетане, имам една добра и една лоша вест!

– Кажи ја лошата!

– Водата продира во трупот на бродот!

– А добрата?

– Глувците конечно го напуштија бродот!

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го прашува жената мажот…

Перица му се жали на татко си…