во ,

Хaсо се враќа поднапиен доцна навечер дома и Фата го дочекува бесна на вратата…

Реклама

Хaсо се враќа поднапиен доцна навечер дома и Фата го дочекува бесна на вратата:

– Така значи, во три наутро се враќаш дома?

– Кој вели дека се враќам, само дојдов по гитарата!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перица му се жали на татко си…

Што се добива со вкрстување на Црногорец и Палестинец…