во ,

Цветко отишол на скокање со падобрани, но кога дошол неговиот ред, му рекол на капетанот…

Реклама

Цветко отишол на скокање со падобрани, но кога дошол неговиот ред, му рекол на капетанот:

– Капетане, јас не смеам.

– Зошто?

– Па тетка ми синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека падобранот нема да ми се отвори.

– Ма, глупости! Еве, ќе си ги замениме падобраните.

И така тие си ги замениле падобраните. Цветко скокнал, ја повлекол рачката и падобранот се отворил. Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање:

– Цветкоооо, да ти ја е**ммммм теткаааа тиии!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се возеле Мујо, Хасо и Трпе во воз…

Оди Црногорец во диско и и се обраќа на девојка…