во ,

Цветко се пушта на девојка…

Реклама

Цветко се пушта на девојка:
– Девојко сакаш ли малку виски?
– Може, ама малку…
– Да ти ставам два прста?
– Еј, дај прво виски!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди една жена на лекар и му се жали…

Се оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка…