во ,

Човек му кажува на пријателот…

Реклама

Човек му кажува на пријателот:

– Не сум и рекол ни збор на жена ми веќе една недела!

Пријателот го прашува:

– А зошто?

А овој му одговара:

– Па, не сакав да ја прекинам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се вози постар господин во автобус, кога на една станица влегува млад панкер…

Мујо чита оглас во весникот и вели…