во ,

Шетаат двајца Црногорци на плажа и одеднаш гледаат човек како се дави во морето…

Реклама

Шетаат двајца Црногорци на плажа и одеднаш гледаат човек како се дави во морето и вика:

– Помоош, помоош!!

Првиот му вика на вториот:

– Го гледаш ли човекот како се дави?

Вториот:

– Го гледам!

Првиот:

– А ние стоиме!?!

Вториот:


– Е стоиме…

Првиот:

– Па што не си седнеме!?!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Водат двајца Македонци на бесилка…

Жена се приближува до својот маж, кој седи на компјутерот…