во ,

Шета Фата по дивиот запад…

Реклама

Шета Фата по дивиот запад… кога од грмушката излетува Индијанец и почнува да ја силува Фата.

Откако завршува, гордо ѝ вели:

– Ако ти се случи нешто за девет месеци, знај дека е од поглавицата ДВА-ПЕРА.

На тоа му одговара Фата:

– Ако почне нешто да те чеша за една недела, знај дека е од ТРИ-ПЕРА.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бабата на смртната постела му вели на својот внук…

10 Пати познатите личности носеа иста облека, покажувајќи колку убави можат да бидат сите тела