во ,

Шофер вози по автопат и слуша радио…

Реклама

Шофер вози по автопат и слуша радио.

Водителот на радио вели:

– Внимание! Некој луд вози по автопатот во спротивната насока!

Шоферот погледнува низ прозорецот и вика:

– Само еден?! Цела колона оди наопаку!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Скршени души но вистински приказни што луѓето ги споделија, и навистина можеме да ја почувствуваме болката

Пациентот доаѓа кај докторот и вели…