во ,

Што Ви е директоре?

Во некоја државна фирма наместиле нов директор.

Добил многу убави канцеларии, згодна секретарка, станал буџа човекот.

Реклама

Не поминало долго време, почнало нешто да го мачи.

Секретарката:

– Што Ви е директоре?

– Ах, да можев еднаш да викнам!

И така неколку пати, го свикала секретарката персоналот на состанок:

– Директоре, ако има нешто, викнете слободно, не може вечно потиштен да ве гледаме!

Директорот:

– Ајде семки, кикирики, мастики!


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што -о- о! ? Ти си луд! Никогаш…

20-те Најатрактивни познати мажи на планетата според обичните луѓе