во ,

Што е ова? – заканувачки ја прашува сопругата.

Реклама

Мажот се враќа дома од работа и наеднаш гледа боси стапала како штрчат од под завесата.

– Што е ова? – заканувачки ја прашува сопругата.

– Што мислиш, целиот мој накит и луксузната облека да не се од твојата плата?

– Прашувам: Што е ова!!!!?

– А автомобилот, станот и тие да не мислиш дека се од твојата плата? Како мислиш дека победи на конкурсот за раководното место на кое работиш?

– Те прашувам за последен пат:

Зошто овој човек стои бос на овие ладни плочки!?


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жено, се сеќаваш ли една зима кога бев на зимски риболов, па кога го погрешив патот…

Добро и што најде у њега?