во ,

Што е суштината на здравиот живот?

Што е суштината на здравиот живот?

– Ако одењето е здраво, поштарот би бил бесмртен!


– Китот плива цел ден, јаде само риба,пие само вода и пак е голем и дебел!

– Зајакот трча и скока цел ден,но живее околку 10 години!

– Желката не трча,не работи ништо и живее 450 години !!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зете, замисли си ако дојдат Турците, да не заврзат и ти речат…

Дај ми сок, дај бомбони, дај семки, дај ова, дај она….