во ,

Што има ново?

Што има ново?

– Ништо, бев на доктор.


– И што ти рече?

– 200 евра.

– Абе не прашувам тоа, него што имаш?

– 50 евра.

– Аман бе, те прашувам што ти фали!

– 150 евра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо разбрал дека во Тибет живеел најголемиот филозов во светот….

Англичанец, Французин и Македонец дискутираат која националност биле Адам и Ева…