во ,

Што најмногу сакаш да бидеш во следниот живот?

Прашуваат црногорец:

Што најмногу сакаш да бидеш во следниот живот?

Змија – одговара црногорецот

Зошто сакаш да бидеш змија? – го прашуваат

Пааа, тоа ти е живот… Се движиш, а лежиш.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јапонецот прашува: Што ќе правиме сега?

Се договараат двајца полицајци по телефон да одат на ‘Лебедово езеро’…