во ,

Што се добива со вкрстување на Црногорец и Палестинец…

Реклама

Што се добива со вкрстување на Црногорец и Палестинец?

– Полжав самоубиец!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Хaсо се враќа поднапиен доцна навечер дома и Фата го дочекува бесна на вратата…

Во студен зимски ден, плавуша се обидува да стави ланци на штотуку купениот Фиќо…