во ,

Што се случува, твојте дома пак ли се караат?


Перица отишол на гости кај баба му.

– Што се случува, твојте дома пак ли се караат?

– Оххх, Да, бе бабо … Мама донела од одморот некаков трипер… Тато доби, чичко Петар доби и соседот од станот во другиов влез…. Сега сите врескаат и пцујат.
Не разбирам дали мама малку донела, или пак не го распределила подеднакво!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

12 Нијанси на животот во Турција кои не изненадија денес

Имате ли нешто… што и да е, само да е зборува?