во ,

Што ти е, што се смееш?

Решиле Мујо и Хасо да бегаат преку граница. Заклале една крава, ја одрале и влегле во нејзината кожа – Мујо напред, а Хасо назад.

На граничарите им била сомнителна кравата и почнале да ја испитуваат.

И дале да јаде трева, Мујо ја јаде тревата, а Хасо се смее. Откако ја изел тревата почнал и Мујо да се смее.

“Што ти е, што се смееш?”

“Ене гледам тројца граничари како водат еден бик” – одговорил Мујо.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Најгледани филмски наслови за 2023 во Македонија

17 докази дека доброто реновирање оди со перфекционизмот