во ,

Јас на моите внуци везден им праќам честитки и поклони, а тие нити ми се јавуваат…

Две постари госпоѓи, седат во кафе-бар пијат кафе и разговараат…

Првата се жали: Јас на моите внуци везден им праќам честитки и поклони, а тие нити ми се јавуваат ниту идат да ме видат…

Втората и вели: И јас на моите внуци везден им праќам и честитки и чекови и тие стално идат да ме видат…

Првата госпоѓа и вели: Па ти си многу среќна баба со такви внуци…

Втората и вели: Моите внуци не се ништо поразлични од твоите…

Првата: Но твоите везден идат да те видат…

Втората: Даа, бидејќи јас кога им ги праќам чековите никогаш не ги потпишувам…

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Колата паркирана на пешачки, ваша ли е?

Како изгледаат денес 16 возрасни деца на познатите личности?