во ,

Ќе ви поставам неколку прашања. Колку е два по два?

Реклама

Плавуша оди на интервју за работа во полиција. Шефот на полицијата:

– Ќе ви поставам неколку прашања. Колку е два по два?

– Аааа… четири.

– Во ред. Квадратен корен од 100?

– 10?

– Добро. Кој го убил Гоце Делчев?

Плавушата молчи. После некое време рекла:

– Не знам…

– Добро, размисли и дојди утре.


Пријателката и се јавува на плавушата:

– Те вработија ли?

– Не само што ме вработија, – се фали плавушата – веќе ми дадоа и истрага за убиство да водам


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Да ти купам во продавницата од спроти или таа подалеку?

Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе…