во ,

Ќе направам се’ што ќе посакаш за 50 евра, но само под еден услов!

Трпана седи на шанк и ужива во коктелот, кога забележала еден згоден, отмен и секси маж во кафулето.

Тој и приоѓа и уште пред да успее да му се извини за непријатното “зјапање“ и шепнува на уво:

– Ќе направам се’ што ќе посакаш за 50 евра, но само под еден услов!


Трпана изненадено прашала кој е тој услов, а тој и одговорил:

– Мораш во 3 збора да ми опишеш што сакаш да ти правам!

Таа кратко размислила и со насмевка му ги става во рака клучевите од дома и му шепнува:

– Исчисти ми дома!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Опасност е моето второ име. Јас сум најдобриот и најавантуристичкиот фоторепортер на светот…

Имате ли 5 карти за првиот ред во партер 1?