во , ,

10 Катастрофални резултати кога дизајнерите се брзаат да завршат работа

Кога дизајнерите се наближуваат до крајниот рок, а не се многу посветени на работата, крајните продукти се мета на исмејување.

Некои дизајнери очигледно не „патат“ од перфекционизам, па ги прават нештата колку да завршат работа на брзање.

Па така на крај, наоѓаме нефункционални шолји, погрешни натписи, непромислени дизајни во болници и уште многу други смешни и ужасни дизајни.

Каков е резултатот кога дизајнерите се „на брзање“:

Мала грешка во проценка

Како би требало да се држи ова?

Уметност на автобусите

Кога животот ќе ви даде лимони… направете си сок од портокал…

Не, не е место на злосторството, туку ходник во болница…

Имале само една работа…

Утринско кафе и бодење во очи за расонување

Готова супа во пакување кое наликува на женски влошки

Кој се сетил на оваа генијална идеја катовите да ги нареди по азбучен ред?

Следна Страница

Што мислиш?

24 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Закони од секојдневието кои важат за сите, без исклучок

Најдобрите филмови и серии кои треба да ги гледате во декември на Netflix