во , ,

13 Фотографии кои ќе ве вратат години наназад во вашето детство

Работи кои ќе ви го вратат мирисот на детството…

Кога сите сакавме да бидеме доктори/ки…

Кога нашата козметичка торбичка беше едноставна…

Кога најголемо уживање ни беа борбите со пиштоли на вода…

Кога соларничињата беа преслатки…

Кога немаше компјутери и игравме тетрис и разни игри…

Кога купувавме филм за да се фотографираме…

Кога апаратите изгледаа вака…

Кога имавме милион пенкала вака сместени…

Кога возевме ролшуи…

Кога лижевме вакви лижавчиња…

Кога мобилните телефони изгледаа вака…

Кога овие парфеми ни беа омилениот подарок за на родендени…

Кога најголемо задоволство ни беше да си купуваме и ставаме печатчиња…

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Погледнете ја илустрацијата наопаку, а потоа трепнете: Нова оптичка илузија која е хит на социјалните мрежи

„Луѓето се плашат од мене поради моите 200 тетоважи, но јас сум добра личност“