во , ,

14 Работи од секојдневието чија големина ќе ве запрепасти

Од јаболко со големина на цреша до една од најтесните куќи на светот, овие работи од секојдневието ќе ве изненадат.Сите имаме претстава за работите од секојдневието, но што кога тие ќе изненадат со големината?

Сигурни сме дека вие најверојатно не сте имале можност да видите олку мала банана или пак вака ситна семка од авокадо, но некои луѓе имале и го овековечиле тоа со фотографија.

На Reddit корисници споделуваат фотки на кои работите од секојдневието се со многу помала големина од онаа во која сме навикнати да ги гледаме.

Работи од секојдневието чија големина ќе ве запрепасти:

Џуџеста банана

„Направив мали пици, колку парче чајна.“

„На шега му направив поштенско сандаче на пајакот што живее на таванот.“

Книгата Франкенштајн

Многу тесна куќа

„Овој мал чекан ми е најдрагоцената работа што ја поседувам“

„Баба ми најде јаболка со големина на цреши“

„Овој персиски килим всушност е бележник за страници во книга.“

Многу тесна ограда

Авокадо со многу мала семка

„Искрено, не знам за што може да послужи оваа мала тоалетна шолја.“

„Ова е најмалиот домат што сум го видел во животот.“

„Во суши бар ми дадоа ваква виљушка.“

„Мојот мал нож.“

Што мислиш?

13 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Првиот ноќен клуб во Велика Британија повторно се отвори со забава за 6000 луѓе без маски и никакви мерки

Колку долго откако ќе се сварат јајцата смеат да се јадат и дали зелената жолчка е опасна?