во ,

15 Актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните почетоци

Реклама

Честопати, актерите избираат да го задржат имиџот што одекнува кај нивните обожаватели. Сепак, времето не простува, а разликата помеѓу сегашниот изглед на еден актер и нивните рани денови во кариерата е впечатлива во одредени прилики. Наидовме на фотокграфии од првичните проекти на нашите сакани актерки и ги споивме со нивните неодамнешни фотографии, откривајќи ја нивната трајна убавина во двата случаи.

Натали Портман – 1994 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Саоарсе Ронан – 2007 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Кирстен Данст – 1994 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Винона Рајдер – 1989 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Емили Блант – 2003 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Џесика Честејн – 2010 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Афшан Азад – 2005 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Пријанка Чопра – 2009 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Кејт Бекинсејл – 1997 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Сандра Булок – 1992 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Хелена Бонам Картер – 1985 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Скарлет Јохансон – 1994 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Мерил Стрип – 1988 година


15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела,

Никол Кидман – 1983 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Елизабет Харли – 1992 година

15 актерки кои можеби нема да ги препознаете во нивните рани дела

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Замисливме 15+ ќелави познати личности со раскошна коса

Луѓе кои докажуваат дека понекогаш едноставно не е ваш ден