во , ,

15 Дизајнери кои пиеле директно од изворот на инспирацијата


Постојат дизајнери во светот кои се различни од сите други. Секојдневно не изненадуваат со својата неверојатна креативност и талент. Нивните дела инспирираат со функционалност и визија и ги користат милиони луѓе ширум светот. Токму овие креативни природи го движат светот во попродуктивна насока.

1. „Оваа е неверојатна клупа во библиотека во Александрија, Египет“

2. „Генијален дизајн на кеса“

3. Овој моторџиски знак со моќна порака

4. „Во овој канал има мали скали за патките да влегуваат и излегуваат од водата.


5. Во случај да не сте го разбрале советот да, тоа е маса за птици.

6. „Деловна зграда чија внатрешност изгледа како поглед на улица…“

7. „Шаховска табла наменета за слепи лица“

8. „Овој знак е дизајниран да се чита во одразот на водата“.

9. „Овој бренд на кафе има различен дизајн на пакување без кофеин“.

10. „Мојата микробранова печка има тивко поставување“

11. „Оваа пекара има голема цементна багета што ја потпира вратата“.

12. Скали кои изгледаат како ниво на Супер Марио

13. „Овој простор за миење раце во тоалет со огледала во облик на очила за сонце“

14. „Маса со соларен панел како настрешница што се користи како полнач“

15. „Мојот сет за сол и бибер“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

12 Познати личности кои значително се променија и нивните трансформации се пример за сите нас

Добро, слушнете ја мојата приказна… Се сомневав дека жена ми ме изневерува и се вратив 2 часа порано од работа….