во , ,

15 Кратки приказни за врски со неочекувани краеви

Реклама
Запознавањето личи на возење на ролеркостер. Понекогаш е забавно, понекогаш непријатно, но исходот останува неизвесен додека не се обидеш. За среќа, ако се случи нешто непријатно во вашата врска, сè уште можете да создадете забавен твит од тоа!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќерката оди со мајка ѝ на венчавка и ја прашува…

Мојот дедо има 60 години и уште може да направи 60 склекови…