во , ,

15 Луѓе кои ја собраа целата своја сила и волја да се претворат во „убави лебеди“

Сите добро се сеќаваме на нашите младешки маки: не ни се допаѓаа носот, косата ни е ужасна, воопшто не сакаме да се гледаме во нозете. За среќа, овој период сега веќе завршил: времето поставува сè на свое место, а убавите лебеди сигурно ќе ги заменат „грдите пајчиња“. И ако во периодот на растење, младите не стоеле со скрстени раце, туку работеле на себе, тогаш нивниот надворешен изглед заслужува пофалба.

„Имав 135 килограми. Решив да не ја шишам косата додека не ослабам. Со помош на диета и бокс, успеав да го променам мојот живот“.

„Изгубив 34 килограми, пуштив шишки и работам на тоа да станам посамоуверена“.

„Горд сум на мојата трансформација – на 14 и на 27 години.

„На фотографијата лево имам 15 години, десно имам 27 години. Добро што носев протези!“

„Прва година во средно училиште наспроти денешните 27 години. Поминав долг пат во борбата против акните“.

„На 15 години бев девојката која ниту едно момче не ја сакаше. Сега имам 21 година.

„Ова се случи кога научив да се бричам.“

„На 18 и 21 година. Едно од моите најголеми достигнувања“.

„Јас имам 15 години лево. Фитнесот и правилната исхрана ме направија личност од десната страна 10 години подоцна“.

„На 13 и 21 – се ослободив од очилата и глупавите шишки.

„Потребно беше подолго време да ја достигнам целта, но вредеше. Сега имам 18 години“.

„Порано ме нарекуваа убава само на шега.“

„На 14 и на 22 години.“

„Јас имам 11 години лево и 31 година десно. Само што пораснав“.

„12 и 22 години. Изгледа сум имал вилица“.

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

27 Примери од најсмешните “Имаше една единствена задача…” фејлови

Абе, ти како се викаш?