во ,

15 Луѓе чии очекувања за купување преку Интернет се судрија со разочарувачката реалност

Онлајн купувањето нуди погодност, конкурентни цени и возбуда од изненадувања. Тоа е како да добивате неочекуван подарок кога ќе ви пристигне пакетот. Сепак, бидете свесни дека може да доведе до забавни или несреќни ситуации доколку добиените предмети не ги исполнуваат вашите очекувања.

1. „Нарачани Џорданки преку интернет. Добив ЛАЖНИ, логото на Џордан има специјален задник“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

2. „Нарачав лажни Yeezys од Кина. Изгледаат идентично, освен што испратија две леви патики“

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

Реклама

3. „Го купив ова чиа милениче на Боб Рос. Ова не се среќни баш дрвја“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

4. „Овие колачиња виделе подобри денови“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

5. „Знаев дека се коцкам нарачувајќи од Wish… но сепак, не можев да престанам да се смеам кога конечно ми стигна ќебето!“

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

6. „Кога купувате iPhone од 120 долари:

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

7. „Ова е толку далеку од реалноста“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

8. „Горниот дел е керамика што ја доби мајка ми во Германија, долниот дел е мојот обид да го направам на мојот час по керамика“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

9. Скоро па исто.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

10. „Купив супстанција како „FLOAM“ за ќерка ми за 5 долари.”

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

11. „Ова е добро. Не сум разочаран”

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

12. „Ова би требало да има повеќе брокула“.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

13. „Јапонска горила маска за лице.“

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

14. „Погрижете се секогаш да ја проверувате големината кога нарачувате онлајн!

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност

15. Оваа чанта свети само во темнина, а не и на силна светлина.

15 луѓе чии очекувања за купување преку Интернет ја исполнија разочарувачката реалност


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не купувај. Сите пари треба да си ги дадеме. Гледај Охриѓани како дерат….

10 Историски фигури во денешно време пресоздадени со помош на вештачката интелигенција