во ,

15 Ситуации кога очекувањата и реалноста не се совпаѓаат

Понекогаш, реалноста не изгледа онака како што сме очекувале. На пример, тоа најдобро го сфаќате откако ќе нарачате нешто онлајн.

Кога ќе нарачаш вкусна даска за со вино…

Речиси исто…

Жената платила 60 долари за професионална шминка за Halloween:

Најдете ја разликата…

Неуспешна торта за внуката:

За малку…

На прв поглед изгледа во ред, но само на прв…

Повторно, не верувајте на сè што ќе видите онлајн.

Неуспешен обид за сушени портокали.

Нешто недостасува…

Кога не знаете што купувате…

Дефинитивно погрешна големина.

Лево е сликата што ја покажала на фризерот, десно е она што го добила.

Кога ќе ви кажат дека Норвешка е фантастична дестинација за фотографирање:

Што мислиш?

13 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сакам плата 20.000 денари…

40 Фотографии фатени во вистинскиот момент