во ,

15 Убавици од Мис Универзум кои се уште изгледаат прекрасно

Изборот за Мис Универзум е годишна традиција од 1952 година и оттогаш многу убави жени се прославија на него. Иако не секој победник на натпреварот продолжил со кариера во модата, некои од нивните лица можеби ви се познати. Но, без разлика дали се сеќавате на некој од нив или не, сите изгледаат одлично во последните години.

1. Марисол Маларет

2. Линда Картер

3. Марица Сајалеро

4. Лорејн Даунс

5. Барбара Паласиос Теиде

6. Б. Симон

7. Лупита Џонс

8. Сушмита Сен

9. Алиша Мачадо

10. Венди Фицвилијам

11. Пријанка Чопра

12. Рио Мори

13. Ксенија Сухинова

14. Химена Наварете

15. Оливија Кулпо

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Луѓе чии наоди се премногу збунувачки и не можеме да ги разбереме

Дете му седнува во скутот и Дедо Мраз го прашува детето неколку прашања и му дава подарок…