во , ,

15 ситуации кои покажуваат дека светот е светлосни години пред нас

Од седишта за вљубениците во природа до табла со приказ кои тоалети се слободни, кои се најкул изумите од светот што ни требаат и во Македонија?

Ако сакаме да бидеме во чекор со светот, тогаш треба кул идеите од различни земји да ги присвојуваме и кај нас.

За време на патувањата сигурно често сте изненадени од позитивните работи што ги гледате во странство.

Ситуации кои покажуваат дека светот е светлосни години пред нас:

Седиштата во воз во Јапонија свртени кон надвор, за луѓето да ѝ се воодушевуваат на глетката.

На пеколните летни температури во Израел полицајците ги сопираат автомобилите и ги послужуваат со студено овошје.

На панорамско тркало во Финска има сауна.

Метро линии само за жени во периодот на најголема гужва во Јапонија.

Во Австралија можете да си купите банани без продавач, тука се верува во чесноста на луѓето.

Табла во Тајван покажува кои кабини во тоалетот се моментално слободни.

Уметничка изложба во метро во Москва.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 од најпознатите филмски јунаци доколку би биле спротивен пол

Мамо, мамо, јас како сум се родила?