во , ,

16 Луѓе кои успешно го подобриле својот изглед


Природата е непредвидлива. Некои од нејзините креации ги обдарува со неопислива убавина, некому му дава време да процвета, па дури и принудува да работи напорно за да постигне атрактивен изглед. Нашите херои денес имаат различни судбини, но генералниот резултат е дека сите станале поубави.

„Еве споредба помеѓу мојот сегашен изглед и мојот стар изглед од почетокот на 2020 година. Тогаш имав сериозни проблеми со менталното здравје“.

„Сè уште сум трауматизиран од училиштето. Повеќето од промените беа внатрешни“.

„После 10 години мразење себеси и својот изглед, мислам дека можеби ќе почнам да ми се допаѓа личноста во која станувам.“

„Сите повредливи зборови што ми беа кажани сè уште ме прогонуваат. И понекогаш е тешко да се погледне во огледало“.


„Бев многу несигурен. Последниве години многу го сменив изгледот. Сега сум среќен!”

„Мислам дека пубертетот функционираше.“

„Изгубив повеќе од 20 килограми, пуштив брада и ја сменив фризурата. И генерално, се чувствувам одлично“.

„Луѓето навистина потценуваат колку теретаната може да направи за лицето.“

„Како поминав?“

„17 години и 21 години.“

„14-годишник и 24-годишник. Пубертетот ме надмина како тобоган“.

„15-годишник и 21-годишник. Повторно почнувам да се чувствувам самоуверен“.

„Доцната промена не е секогаш лоша работа“.

„Се уште можам да ја видам девојката лево кога ќе се погледнам во огледало. Кога ќе престанам да размислувам така, тоа ќе биде моето најголемо достигнување“.

„Еднаш емо, секогаш емо“.

„Знам дека зелениот кармин не е за секого, но сепак.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Кога гледам, невреме. Лие дожд, грми, светка, дува ветер 100 км на час…

21 Луѓе кои создаваат вистинска магија со игли за плетење