во ,

16 Необични предмети кои не можат да останат незабележани

Излегува дека повеќе од 50% од жените би размислиле да користат женски писоар во јавен тоалет. Низ вековите, имало многу обиди да се направи таков уред за широко користен, но поради некоја причина тој не се спровел.

1. Писоар за жени за да не седат.

2. Дефиниција?


3. „Моите баба и дедо ја имаат оваа столица од кога се сеќавам“.

4. „Импресиониран сум од точноста со која момчето ги поврза овие 2 автомобили“.

5. Фарови во форма на лустери.

6. Чорапи – пилешки нозе.

7. Високи патики, високи потпетици, висока мода.

8. „Претпоставувам дека го мијат подот во автомобилот, а не го чистат со правосмукалка“.

9. Ова никогаш не треба да стане популарно.

10. Никој нема да украде таков мотор.

11. „Ја доставив скулптурата во куќата на оваа дама. Таа рече дека купила необичен елегантен стол“.

12. Подпетиците на овие чевли изгледаат како високи потпетици.

13. Ако барате дланки што можат да се стават на прстите и дланки што можат да се стават на прстите на тие дланки, не грижете се, тие постојат.

14. Најлошиот тобоган на светот.

15. Божиќна елка на штрк.

16. Визуелна илустрација на изразот „Имам очи во задниот дел од главата“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

5 Tрикови со кои Сандра Булок изгледа младо и на 57 години

20 Докази дека со малку трпение можете да создадете вистинско ремек дело