во , ,

16 Случаи во кои креаторите на производот не биле особено адекватни

Често се чини дека производителите се трудат секој од нивните производи да го направат што е можно подобар, а тоа важи и за дизајнот на пакувањето. Всушност, често има инциденти (и планирани и случајни) кои купувачите веднаш ги сликаат, па дури и ги споделуват онлајн.

„Ова не е вода. Денес, за малку ќе направев огромна грешка на училиште “.

Средство за дезинфекција на раце.


Кога датумот на употреба е отпечатен во црно на црна позадина.

„Морав да ја фрлам зготвената вечера и да си нарачам нова, бидејќи овој соларник имаше само една завртка на капакот.

Сок кој личи на детергент.

Се чини дека тоа го направиле намерно за да ги реметат перфекционистите.

Зошто би запакувате само еден морков?

Дали ве лути кога ваквите налепници задолжително се лепат внатре во садовите?

Зошто да го пакувате она што и баш не треба да го спакувате?

Зошто е неопходно да се создаде уште повеќе пластика со продажбата на овие мали шишиња сок од лимон?

„Купив еднослојна тоалетна хартија. Да испечатено е, не е перфорирано “.

Уште една од многуте опции за пакување што е многу вознемирувачка.

Слатките можеа да бидат поголеми да не беа дупките во пакувањето.

Со ваков дизајн, песокот е речиси невидлив.

Се разбира, зошто да не ги ставиме упатствата на иста страна каде е и перфорираната лента со која се отвора кутијата.

„Зошто мораше да ми го скршиш срцето?

А ни ветија фил од јагоди!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

3 Вицови за студентските маки

15 Случаи во кои луѓето се префрлиле на режимот „Генијалци“