во ,

16 Фотографии кога луѓето виделе нешто поинакво од реалноста

Вашиот мозок понекогаш може да ве измами и изненади. Но тоа е тоа што го прави нашиот живот повеќе интересен. Дури и мачка може да почне да лета без никакви специјални вештини или уреди. Само отворете го вашиот ум и дозволете на вашата фантазија да преовладее.

1. Погледнете низ лонците.

2. Оваа мачка левитира.

Реклама

3. “Што гледаш?”

4. “Оваа птица изгледа како да ги носи моите патики.”

5. Куче со невидливи нозе.

6. “Здраво микробранова, дали е готова храната?”

7. “Дали главата на оваа мачка е обратно завртена?”

8. “Оваа тибетска вишна во мојот локален парк изгледа како бакар!”

9. “Некое чудно суштесто со врат на желка.”

10. “Некој секогаш набљудува.”

11. “Сенката без човек”

12. “Наклонот на крузерот го прави да изгледа како водата да не ги почитува законите на гравитацијата.”

13. “Човек без глава во судницата.”

14. Куче или играчка?

15. “Имаш прекрасни чорапи.”

16. “Екстра нозе секогаш помагаат.”

Илузиите во фотографијата може да бидат фасцинирачки и да ви го извртат умот. Без разлика дали е речиси едноставна игра на очите или сложена композиција, тие се доказ на силата на креативноста и фантазијата.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

11 Славни деца кои тргнале по стапките на своите родители

10 Познати личности кои изгледаат толку слично, што би можеле да бидат поврзани на некој начин