во ,

17 Актери кои и покрај годините продолжуваат да блескаат на екраните


Постои мислење дека во Холивуд се бараат само млади таленти, а штом актерот ќе помине одредена старосна граница, практично престанува да снима. Сепак, можеме да наведеме многу примери на филмски ѕвезди кои, отфрлајќи ги стереотипите, продолжуваат да ги воодушевуваат фановите со нови улоги, дури и на многу респектабилна возраст.

Анџелика Хјустон, 18 и 67 години

Дејвид Суки, 27 и 74 години


Дајан Вист, 37 и 74 години

Кендис Берген, 19 и 75 години

Ричард Чембрлен, на возраст од 26 и 85 години

Пиер Ришар, на 36 и на 87 години

Џон Литгоу, на возраст од 26 и 75 години

Мартин Шорт, на 30 и на 71 години

Рон Перлман, 34 и 71 година

Рита Морено, на 29 и на 89 години

Мајкл Емет Волш, 34 и 84 години

Џоан Колинс, 23 и 87 години

Дастин Хофман, 30 и 82 години

Кристофер Лојд, 37 и 82 години

Джо Пеши, на 39 и на 76 години

Џон Војт, 30 и 83

Јеон-су О, 36 и 76

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Кујнски уреди чијашто намена не изненади денес

18 Фотографии кои случајно станале ремек-дела