во ,

17 Луѓе презентираа фотографии „пред и потоа“, на кои на прв поглед се гледа напредокот


Се вели дека мрзеливоста е моторот на напредокот. Сепак, хероите од нашиот избор со личен пример покажуваат дека можете да постигнете одличен резултат ако тренирате и вложите напор. Така за 4 години слаткарот успеа да создаде ремек-дело, а уметникот 2 години ја усовршуваше својата способност да слика портрети.

„Ја пресоздадов мојата торта од 2018 година за да го видам напредокот на моите вештини“.

„Ги обоив кујнските шкафови и додадов црни детали. Кујната драстично се промени.“

Резултат на петгодишно вежбање и експерименти со цртани кукли.

„Косата ја чувам веќе една година. Еве го резултатот“.


„Мојот сопруг најде болна мачка од 4 месеци на улица. Вака таа изгледа сега“.

Ослабев 63 кг.

„Моите вештини за шминкање значително се подобрија од 2014 година.“

„Мојата 90-годишна баба има тремор. По ултразвучниот третман, нејзиниот ракопис значително се подобри“.

„Го споделувам мојот успех во правењето кадифни играчки.“

„Нов сум во резбарството. Од лево кон десно е мојот напредок“.

„Горд сум на мојот Покемон.“

„Мојот последен керамички производ до првиот направен пред 2 години.“

„Почнав да сликам летото 2019. Ова е напредок за 2 години.“

„Стоматолошки третман пред и потоа. Имам 24 циркониумски круни“.

„Првата куќа ја купив кога имав 21. Не можам да си дозволам да ангажирам занаетчии, па сè правам сам. Поминаа 2 години. Вака изгледа собата сега“.

Ова растение го најдов во ѓубрето пред 2 години. Погледнете како изгледа денес.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Mачки кои се навистина посебни

16 Луѓе кои процветале со текот на годините и времето