во ,

17 Откритија и средби кои засекогаш ќе останат врежани во сеќавањето на авторите на овие фотографии

Речиси секој ден наидуваме на нешто интересно, а неочекуваните наоди веќе не не изненадуваат. Но, има случаи кои се паметат цел живот и не можете да ги избришете од меморијата: јастреб кој долетал на балконот, печурка со големина на куче, мистериозна буква на грбот, па дури и жаба во кутија за салата.

„Вечерва ја најдов најслатката мала жаба на дното од мојот сад за салата“.

„Отидов во ветеринарната клиника. Ова е куче“.


Некој ставил елка покрај камера и го снимил ова.

Кога уметникот ќе реши да оди подалеку.

„Децата од соседството направија шарена снежна пирамида.“

„Најдов огромна печурка на дрво.“.

Пченка на таванот, стилизирана како авион.

„Лисицата реши да се одмори во мојот двор.“

„Само што најдов 6 бисери во остриги! Се надевам дека ова е добар знак и годината ќе биде успешна“.

„Мојата сопруга најде буква на мојот грб. Испадна дека е „изгубена“ од ознаката на мојот џокејски костум“.

„Погледнете каква ’убавица’ најдов во мојот кревет.“

„Најдов рак кој стои на водата.“

„Конечно ја гледав анимацијата Encanto.“

„Еден јастреб со црвена опашка дополета на мојот балкон утринава и се одмори 20 минути. Неверојатно!“

Сочи. Детски играчки.

„Мислам дека денеска сретнав амбасадор на Најк.“

„Го видов Сатурн како се крие зад планината“.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

По цел ден ќе седиш пред куќата и ќе лаеш на сите што ќе се појават или ќе поминат…

19 Откритија коишто ретко се случуваат во животот