во ,

17 Фотографии кои се како океан од емоции

Сите мислиме дека постојат 6 различни човечки емоции: среќа, тага, страв, лутина, изненадување и одвратност. Но, научниците веќе открија дека можеме да почувствуваме до 27 емоции. Кога гледате силен кадар, имате шанса да доживеете многу од овие емоции, а денес ќе имате вистинска шанса да го тестирате во пракса.


1. „Мојот шеф ја најде оваа изгубена мала фока како скита наоколу. Тој го повика Центарот за спасување на морски цицачи“.

2. „Мојот професор најде куче на паркинг. Тој го донесе на час и ние го поминавме часот играјќи со него“.

3. „Сестра ми се приближи на младенче од бел лав. Толку прекрасно!”

4. „Сакав кученце со кое ќе се гушкам. Тогаш ова мало момче падна од небото, изгубено и исплашено“.


5. „Моите родители починаа кога бев мал, па ова е мојот начин да кажам дека само времето не разделува“.

6. „Пред да излезе, мајка ми го поставува таблетот за мачката да може да гледа видеа од птици“.

7. „Вујко ми беше толку депресивен. Тетка ми го одведе да го земе нивното ново кученце, а тој мислеше дека само одат на шопинг“.

8. „Откако ова куче пристигна во нашето засолниште, едвај чекам да го ставам во неговиот кревет во неговиот нов дом, мојот дом“.

9. „Моите кучиња се толку драматични наутро“.

10. „Мојот боксер не сака да седи на подот, па затоа седи на мојот германски овчар“.

11. „Денес, за мојот роденден, нахранив бебе тигар“.

12. „Најди момче кое те гледа така“.

13. „Имам мини прасе. Неговото име е Оскар. Вака заспива секоја вечер“.

14. „1 спонтан абортус, 1 бременост која заврши трагично во 32-та недела, вкупно 2 години бременост и денес можам да го однесам моето совршено машко бебе дома“.

15. „Навикнување на нашата мачка на надворешниот свет, таа е одгледана во стан Толку страшно!“

16. „Нашето 11-месечно куче Симба, тешко 60 килограми“.

17. „Запознајте го нашето ново маче, Лестер. Нашето куче го засака за помалку од секунда!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ШТО Е ИНФЛАЦИЈА?

Како се менувале градските пејзажи на 10 места со текот на времето