во ,

18 Луѓе кои ги покажаа своите семејни фотографии и дефинитивно бевме импресионирани


Луѓето често споделуваат семејни фотографии на социјалните мрежи, но некои од нив се посебни. Во последно време, корисниците на Интернет често организираат еден вид натпревари за убавина на кои нивните родители се натпреварувачи. Од друга страна, и мајките со задоволство споделуваат фотографии од себе со своите возрасни деца, а не можеме а да не се запрашаме дали тоа се фотографии од пријатели или семеен портрет.

„Мојот син, ќерка ми и јас. Имам 58 години, фотографија без ретуширање“

„Мојот син и јас. Тој има 41 година, а јас 64“

„Јас имам 46 години, а мојот долгоочекуван син има 10 години“

„Јас (десно) и мојата ќерка. Имам 51 година“


„Имам 44 години, мајка на 23-годишен син“

„Мојот син и јас. Тој има 29 години, јас имам 49“

„На оваа фотографија имам 40 години, а мојот син 21 година“

„Јас и ќерка ми сме на концерт на Scorpions. Јас имам 52, а ќерка ми 24“

„За еден месец ќе наполнам 43. Сè е прекрасно!“

„Јас (лево) со ќерка ми. Јас имам 48 години“

„Јас имам 46 години, ќерка ми има 24, а син ми 4“

„На оваа фотографија мајка ми има 55 години, а брат ми 28“

„Јас имам 31 година, мајка ми е 20 години постара. Јас сум лево на оваа фотографија“

„Јас имам 50 години, а син ми 17“

„Мојата ќерка има 26 години, а јас 45“

„Јас и ќерка ми, таа има 28 години. Никогаш во животот не сум била на козметичар. Само спорт, здрава храна и сон“

„Јас имам 47 години, ќерка ми 25. Јас сум десно“

„Јас имам 37 години, а ќерка ми 13“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Има ли нешто побрзо од светлината?

16 Фотографии кои покажуваат каков бил животот во минатото