во , ,

19 Луѓе на кои животот им покажал нешто необично


Според статистиката на Google, секој втор интернет корисник прави по 40.000 пребарувања. Се чини дека со такви обеми на потрошувачка на информации, одамна требало да видиме сè. Сепак, безграничниот свет продолжува да не восхитува секоја секунда, принудувајќи нè да поставуваме сè повеќе прашања до пребарувачите.

Значи, вие навистина немате друго киви освен зелено?

Вака изгледаат ушите на Кинкалоу – раса на мачка која се појавила како резултат на вкрстување помеѓу Мунккин и американска кадрава мачка.

Никој не очекуваше ваков резултат од тестот за бременост.

„Ја реновирав кујната и открив дека старите сопственици изградиле ѕид веднаш пред вратата.“


„Снегот на мојата патека се стопи во облик на тротоарот“.

„Најдов многу чуден лимон на моето дрво“.

На Сахалин има езеро во облик на срце

„На магнетната резонанца на мојот сопруг, неговото лево слепо око изгледа целосно црно.

„Ја заборавив вреќата со семе од трева неколку месеци“.

Изгледа како брана изградена од дабари

Не, тоа не е стуткано ќебе, тоа е куче Шарпеи

Река што врие на Курилските острови

Целиот период на зреење на доматите на една фотографија

Вака изгледа ежот роден без боцки

НАСА сними замрзнати песочни дини на Марс

„Школката од играчката желка со која син ми си играше во песокот стана еден вид стаклена градина“

„Налетав на јајце со две лушпи.“

Намирници со попуст продаваат бонбони М&М поделени по боја

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Дај да купимо одело, тато беше господин, нека иде на он’ј свет како што доликује…

18 Крзнени злосторници кои беа фатени на дело