во ,

19 Откритија коишто ретко се случуваат во животот

Многумина од нас остануваат деца во срцето кои едвај чекаат да споделат „Погледнете што најдов!“ со другите. Дури и не особено импресивни настани може да предизвикаат експлозија на емоции. На пример, може да сретнете був на пат кон дома, да најдете таен сеф во вашиот нов дом или да откриете одамна изгубен пасош на неочекувано место.


„Најдов пеперутка, како покриена со злато.“

„Го изгубив пасошот пред 2 години и оттогаш користам копија како замена. Овде го најдов денес“.

„Мојот пријател доби цвет од портокал“.

„Мојата сопруга и децата го забележаа овој був во цевка во каналот зад училиштето“.


„Најдов мал полжав како се качува на пајажина во близина на мојата куќа.“

„Резултатот од лос кој ги чеша своите рогови на дрво за време на периодот на топење“.

„Денес, додека бев на прошетка, наидов на ова бебе“.

„Имам метро што не може да измери ништо.“

„Налетав на разнобоен гулаб“.

„Можете да откриете во која ера е направена мојата евтина компјутерска чанта со футролата за iPod што доаѓа со неа.

„Најдовме обетка на земјата.“

„Солзи на момчето“.

„Збирка клучеви што ги најдов при прошетки со детектор за метал“.

„Имам проблем со нив во мојот двор, но никогаш не мислев дека ќе најдам албино.“

„Мразот што го најдов утрово“.

„Јас бев првиот човек што ја одеше оваа прометна „патека“ денес“.

„Најдов огромна шишарка“

„Наидов на отпечаток во снегот што го остави птица кога можеби ја фатила вечерата“.

„Купив куќа пред 6 месеци и го најдов овој скриен сеф додека чистев стара печка“.

„Се затна одводот. Решев да го исчистам и од таму излезе ова.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Откритија и средби кои засекогаш ќе останат врежани во сеќавањето на авторите на овие фотографии

Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив…