во , ,

19 Пати кога природата се покажала како најголем уметник


Нашиот свет е полн со разноликост, но е непредвидлив. Секојдневно гледаме уникатни работи од природата. Кучето може да има дамка на увото што личи на неговото селфи, а тиквата може да се насмее. Овие мали нешта ни го привлекуваат вниманието и прават да се чувствуваме како да секогаш треба да внимаваме на се што ни подготвува мајката природа.

1. „Влакнестата шепа што ја добив додека ја стругав даската за сурфање“.

2. Ова е тиква која решила дека сака да личи на човек.

3. Желка која личи на топен кашкавал

4. „Саќе што изгледа како да се топи“


5. Куче со селфи на увото

6. Слеп був кој го носи универзумот во очите

7. „Бубачка го изеде овој лист на квадрати“.

8. Уникатна мачка со едно око и 4 уши

9. Браќа со различна кожа

10. Црна кожа со сина опашка

11. Ова куче има 2 уникатни карактеристики.

12. „Балон полн со замрзната вода“

13. Изгледа како растенија од друга планета, но тоа е само замрзната трева.

14. „Ги најдов овие слатки розови и виолетови семиња во нашите шарени гравчиња“.

15. „Оваа пеперутка е билатерален гинандроморф: буквално половина машко, половина женско“.

16. Ова не е цвет. Ова е ретка орхидејна богомолка која се моли.

17. „Долгнавесто киви“.

18. „Многу организирана мрежа“.

19. „Огромна тиква (за споредба – јас сум 178 см)“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша…

21 Мачки што го подигнаа концептот на уникатен изглед на ново ниво