во ,

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

Реклама

Поединците кои поседуваат ретка комбинација на талент, страст и посветеност се издвојуваат од толпата. Тие постојано даваат извонредни резултати и се во голема предност кај работодавците и кај клиентите. За да ви дадеме увид во светот на овие исклучителни личности, подготвивме збирка фотографии што ја покажуваат нивната извонредност и мајсторството во нивниот занает.

1. „Нов дизајн на капачето за шишиња на Кока-Кола за да не ја изгубите за рециклирање“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

2. „Оваа лулашка е дизајнирана за инвалидски колички“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

3. „Моите кучиња раскинаа играчка „кактус“ за да откријат една тажна играчка „кактус““.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

4. „Керамички чаши дизајнирани да изгледаат како вдлабнати пластични чаши“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

5. „WiFi знакот е пареа од кафе“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

6. „Ова е резбата во лубеница што ја направив“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

7. „Бар-код на колачите Кодијак“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

8. „Завршив неколку столчиња Adirondack“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

9. „Оваа книга за пари е дизајнирана како кредитна/дебитна картичка“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

10. „Мојот нов градник има вградени раце“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

11. „Знак за стоматолог во близина на клуб за ранчирање“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

12. „Овој пакет кромид го вклучи бар-кодот во дизајнот“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

13. „Оваа чоколадна лента е поделена на нееднакви парчиња“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

14. „Направив торта со ликот на татко ми“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

15. „Викенд забава“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

16. „Оваа фонтана во Азербејџан е дизајнирана да личи на глуварчиња“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

17. „Нора, лососот е направен од ѓубре од плажата“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

18. „Ова е држач за Орео“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

19. „Делфт, Холандија има плочки во облик на кеси за отпадоци на улица и служат за фрлање ѓубре“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

21. „Кутија за чај дојде со хартија и инструкции за правење оригами.


20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

22. „Го поправив комбето Марио“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

23. „Домашна торта од цртан филм“.

20+ луѓе кои јасно ја разбираат задачата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува пациент кај матичниот доктор….

18 луѓе на кои им треба малку среќа