во , ,

20 Носталгични фотографии од детството: Овие веќе застарени нешта покажуваат колку се променил светот

На „Reddit“ постои тема посветена исклучиво на носталгијата во која учествуваат над 90 илјади луѓе.

Во тој носталгичен „subreddit“, луѓето споделуваат фотографии од предмети без кои некогаш не можевме да го замислиме животот, а денес се потполно исчезнати или се целосно непотребни.

„Без разлика дали е стара реклама или книга од вашето минато, припаѓа во ‘/r/Nostalgia’“, стои во описот на „Reddit“.

Припремете се за патување низ минатото!

Се сеќавате ли на оваа играчка?

Режење и само режење…

Денес ретко кој би се осмелил да носи слатки околу раката…

Телефоните изгледаа вака

Впрочем „Solitaire“ и денес може да се забележи на некои канцелариски уреди

Керамичките фигури беа многу популарни

Кој да го одберам?

Летен сон…

Што попроѕирно, тоа подобро.

Ова сите го имавме дома

На оваа игра губевме часови…

Маус и топче, секако

Вака изгледаше совршениот компјутер

Се сеќавате на ова на училиште?

„Winamp“ нѝ беше целиот живот

Покеманија!

Семеен компјутер

Кој не го посакуваше овој телефон?

Овие моливи се наоѓаа во сите училишни прибори

Се сеќавате колку време зјапавме во овој „screensaver“?

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добро сконцентрирајте се и пронајдете го тостерот помеѓу куферите – ако успеете за 43 секунди, вие сте натпросечни!

Куче или мачка? Одговорот на ова прашање открива многу за вашиот карактер