во , ,

20 Фотографии со “Хаотична храна” кои ќе ве остават во прашалници


Без разлика дали се работи за дизајнирање креативни табели за храна или креативност со идеите за сервирање (кои обично не успеваат), луѓето често експериментираат со храната на интересни и чудни начини. Некои успеваат и создаваат прекрасни работи, додека други не успеваат, но сепак овие експерименти не запираат.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Пронајдоци на кои може да им се додели Нобелова награда

Дај да купимо одело, тато беше господин, нека иде на он’ј свет како што доликује…