во ,

22 Лице кои направиле совршена фотографија без да сфатат

Реклама

Оптичките илузии можат да бидат неверојатно интригантни бидејќи ги предизвикуваат луѓето да гледаат на иста слика од различни агли додека се обидуваат да дознаат како е направена или каква магија се крие во неа. Времето е клучна компонента во создавањето илузии, понекогаш луѓето само фотографираат и дури подоцна откриваат дека создале нешто што е повеќе од само рамка и може да се гледа бескрајно без да ни здодее.

1. Полека ја четкаше косата.

2. Моето левитирачко дете на лизгалиштето.

3. Колку повеќе зјапаме, тоа станува се почудно и почудно.

4. Се чини дека нејзината рака исчезнува.

5. Северна опашка што лета ниско над поле и ја испушта својата специјална испорака.

6. Какви големи очи имаш.

7. Изгледа дека брат ми се трансформира токму преку мене.

8. Преминување на кучиња.

9. Збунет сум.

10. Моето многу долго куче.

11. Бебешко лице.

12. Оваа крава нема тело.

13. Сестра ми ги меша киселите краставички со млеко.

14. Нозете на моето куче.

15. 2 кучиња во едно тело.

16. Совршениот момент кога меурот прелета меѓу камерата и детето.

17. Мојата мачка има само глава и 2 нозе.

18. Отпечатоци од облека.

19. Двајцата те гледаме, човеку.

20. Чудна поза…

21. Совршена снимка од летечка карпа.

22. Мојата мачка очигледно е набиена на столб.

Дали и вие самите сте господар на времето? Дали некогаш сте направиле фотографија која на прв поглед изгледа како илузија?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Дизајн кој создава добро расположение

11 Мажи кои докажуваат дека 50 навистина можат да бидат новите 20